UVJETI KORIŠTENJA

 

Korištenjem Internet stranice Porezne uprave smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Internet stranicama Porezne uprave smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni porezna-uprava.hr. 

Porezna uprava zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.  

Svrha Internet stranice Porezne uprave je približiti korisnicima hrvatski porezni sustav i pomoći im u razumijevanju njihovih poreznih prava i obveza te u tom smislu Porezna uprava nastoji da objavljeni sadržaj u najvećoj mogućoj mjeri daje potpunu i točnu informaciju. Pritom je važno naglasiti da se izvornim podacima smatraju samo propisi objavljeni u Službenom listu Republike Hrvatske - Narodnim novinama (tiskanima na papiru) 

Porezna uprava se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti Poreznoj upravi nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. 

Iako Porezna uprava nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.  

Porezna uprava ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Porezne uprave na druge stranice.