NAGRADNA IGRA - "BEZ RAČUNA SE NE RAČUNA"


 
 

Ministarstvo financija - Porezna uprava pokrenula je novu nagradnu igru „Bez računa se ne računa“. Pošteno zarađen novac građana namijenjen za zdravstvo, školstvo i sigurniju budućnost pojedini obveznici i dalje zadržavaju samo za sebe, stoga pozivamo građane da i dalje traže i uzimaju račune te se uključe u nagradnu igru Ministarstva financija, Porezne uprave.


 

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:

  • skupiti 20 originalnih računa s datumom izdavanja od 1. srpnja 2019. godine
  • poslati ih na adresu Hrvatska Lutrija, p.p. 493, 10001 Zagreb, uz naznaku „Za nagradnu igru Bez računa se ne računa“. 

Ukupno će se održati 4 kola, a nagradna igra trajat će do 24. ožujka 2020. godine.


 

U svakom kolu nagradne igre dijelit će se vrijedne nagrade na potrošačkim karticama u iznosima od 5.000, 7.500, 10.000 i 20.000 kuna, a emisije javnog izvlačenja dobitnika nakon svakog kola emitirat će se u programu Hrvatske radiotelevizije. 


 

U nagradnoj igri „Bez računa se ne računa“ mogu sudjelovati svi računi zaprimljeni prilikom plaćanja gotovinom. Dakle računi ne moraju nužno imati brojeve JIR i ZKI brojeve. Dostavljeni računi moraju sadržavati podatke o izdavatelju računa (ime ili naziv, adresu, OIB, datum izdavanja računa od. 1.7.2019.).


 

Pozivamo građane da i dalje traže račune pri svakom plaćanju gotovinom, provjeravaju njihovu ispravnost na poveznici: www.provjeri-racun.hr/ te uočene nepravilnosti prijave Poreznoj upravi.

 

Bez računa, se ne računa!​

​   

 
 
 

 Vijesti

 
​ ​​
​​​​​​​​​​​​​
             
 ​​


​​

​​