05.12.2012
Ispitivanje zadovoljstva poreznih obveznika

U srijedu, 05. prosinca, u sklopu projekta modernizacije Porezne uprave Republike Hrvatske, kojeg financira Svjetska banka, počinje ispitivanje mišljenja poreznih obveznika o jasnoći poreznih propisa, jednostavnosti ispunjavanja poreznih prijava i plaćanja poreza. Svrha ovog ispitivanja je kontinuirano praćenje napretka u modernizaciji Porezne uprave. Cilj ovog dijela projekta, kojeg provodi konzultantsko-revizorska tvrtka Deloitte, jest dobiti informacije o zadovoljstvu poreznih obveznika kvalitetom usluga i integritetom Porezne uprave te identificirati područja za moguća poboljšanja.  

 

Deloitte, koji istraživanje provodi u suradnji s agencijom Ipsos Puls, ovom će anonimnom anketom obuhvatiti reprezentativni uzorak tvrtki, financijskih institucija, obrtnika i građana na čitavom području Hrvatske. Istraživanje će se provoditi do kraja godine, a njegovi rezultati bit će koristan prilog daljnjoj modernizaciji Porezne uprave.

 

Pozivaju se sve pravne pravne osobe i građani da se odazovu pozivu na sudjelovanje u istraživanju koje će primiti od Iposos Pulsa. Tvrtke će biti kontaktirane putem e-maila ili telefonski, dok će obrtnici i građani biti kontaktirani isključivo telefonski.

 


Povratak na prethodnu stranicu