23.09.2009
Javni poziv građanima i pravnim osobama kojima osobni identifikacijski broj (OIB) nije dodijeljen, odnosno koji nisu preuzeli Potvrdu o OIB-u, da u nadležnim ispostavama Porezne uprave prema adresi prebivališta/sjedišta podnesu Zahtjev za dodjelu OIB-a...

​REPUBLIKA HRVATSKA

MINISTARSTVO FINANCIJA - POREZNA UPRAVA
 
UPUĆUJE
JAVNI POZIV
 
 
 
građanima i pravnim osobama kojima osobni identifikacijski broj (OIB) nije dodijeljen, odnosno koji nisu preuzeli Potvrdu o OIB-u, da u nadležnim ispostavama Porezne uprave prema adresi prebivališta/sjedišta podnesu Zahtjev za dodjelu OIB-a, odnosno preuzmu Potvrdu o OIB-u.
U nadležne ispostave Porezne uprave osobe mogu doći u sljedećim terminima:
  • 30. rujna 2009. od 8 do 19 sati
  • 3. listopada 2009. od 8 do 14 sati
 
Građani s prebivalištem u Gradu Zagrebu trebaju se radi dodjele OIB-a ili preuzimanja Potvrde o OIB-u javiti u Područni ured Zagreb, Avenija Dubrovnik 32 (dvorana u prizemlju), dok se pravne osobe s adresom sjedišta na području Grada Zagreba trebaju javiti u nadležnu ispostavu Porezne uprave prema adresi sjedišta.
Građani i pravne osobe s adresom prebivališta/sjedišta na području Sesveta, Dugog Sela, Ivanić Grada, Vrbovca, Svetog Ivana Zeline, Zaprešića, Samobora, Velike Gorice i Jastrebarskog radi dodjele OIB-a ili preuzimanja Potvrde o OIB-u trebaju se javiti u nadležnu ispostavu Porezne uprave na njihovu području.